Kutlubey Kampüsünde Sıfır Atık Denetimi Yapıldı

8.08.2024 tarihinde, Sıfır Atık Denetleme Komisyonu Başkanı ve üyeleri tarafından Kutlubey Kampüsü'nde sıfır atık denetimi gerçekleştirilmiştir. Bu denetim, üniversitenin çevresel sürdürülebilirlik hedeflerine uygunluğunu değerlendirmek ve sıfır atık uygulamalarının etkinliğini gözlemlemek amacıyla düzenlenmiştir.

Denetim sürecinde, kampüs genelinde atık yönetimi, geri dönüşüm uygulamaları ve atık azaltma stratejileri detaylı bir şekilde incelenmiştir. Komisyon, atık toplama noktalarının etkinliğini, geri dönüşüm sistemlerinin işleyişini ve atık ayrıştırma süreçlerini değerlendirmiştir. Ayrıca, kampüsün sıfır atık politikalarına ne derecede uyum sağladığı ve bu politikaların uygulama düzeyinde ne kadar başarılı olduğu üzerinde durulmuştur.
  • Kutlubey Kampüsünde Sıfır Atık Denetimi Yapıldı

• BARÜ, 2 alanda dünyada ilk 200, Türkiye’de ise ilk 3’te yer aldı

• BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

• Aday Memurlara Yönelik Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitim Gerçekleştirildi