Sıfır Atık Teslim Takip Çizelgesi Güncellendi

Üniversitemizde uygulanmakta olan Sıfır Atık Projesinin daha sağlıklı ve verimli şekilde yürütülebilmesi için bazı düzenlemelere ihtiyaç duyulmuştur. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ait Sıfır Atık web sayfasında yapılan incelemeler neticesinde atık türlerinde bazı değişikliklerin olduğu gözlemlenmiş ve yetkili personelden alınan bilgiler neticesinde  FRM-0506 Sıfır Atık Teslim Takip Çizelgesi güncellendi.

Güncel form için Tıklayınız.
  • Aday Memurlara Yönelik Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitim Gerçekleştirildi

• BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında

• Sıfır Atık Farkındalık Eğitimi Konulu Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi

• BARÜ “Sıfır Atık” seferberliğini 5. yılında da kararlılıkla sürdürüyor

• Bartın Üniversitesi Sürdürülebilirlik Raporu-2023 yayımlandı

• Organik Atık ve Yağmur Suları İçin Biopore Kurulumu Gerçekleştirildi

• Bina Sorumluları Kılavuzu Yayımlandı

• Üniversitemize Yeni Başlayan Öğrenciler Sıfır Atık Projesi Hakkında Bilgilendirildi

• Üniversitemiz Birimlerinde Açığa Çıkan Tehlikeli Atıklar Lisanslı Firmaya Teslim Edildi

• "Temiz Deniz Temiz Dünya" temasıyla ilgili bilinçlendirme çalışması yapılmıştır.