Üniversitemiz Birimlerinde Açığa Çıkan Tehlikeli Atıklar Lisanslı Firmaya Teslim Edildi

02/11/2021 tarihinde Üniversitemiz Birimlerinde ve Laboratuvarlarında açığa çıkan tehlikeli atıklar Tehlikeli Atık Teslim Sorumlusu Arş. Gör. Dr. Niyazi Erdem DELİKANLI Başkanlığında ilgili mevzuat çerçevesinde sözleşme yapılan lisanslı firmaya teslim edildi. Teslim edilen tehlikeli atık türleri içerisinde Asitler, Çözücüler, Kimyasallar, Tonerler vb. bulunurken toplamda teslimi yapılan atık miktarı 710 Kg olarak tespit edilmiş ve Sıfır Atık Bina Sorumluları ile Laboratuvar Sorumluları tarafından Bartın Üniversitesi Sıfır Atık Otomasyon sistemine girişi yapılmıştır.