Üniversitemiz Sıfır Atık Bina Sorumluları ile Tehlikeli Atık Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Genel Sekreterliğimizin koordinatörlüğünde Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul ERDOĞMUŞ başkanlığında 14.10.2021 tarihi saat 15:00'te Sıfır Atık Bina Sorumlularının katılımıyla Tehlikeli Atıkların toplanması, ayrıştırılması, muhafaza edilmesi ve lisanslı firmaya teslim edilmesi ile ilgili hususlarda görüş alışverişinin yapıldığı çevrim içi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.