image/svg+xml

Üniversitemiz Fen Fakültesi ve Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi tarafından yeni başlayan öğrencilerin üniversiteye ve çevreye uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla 04-05.10.2023 tarihlerinde Mimar Sinan Derslik Binası Konferans Salonunda oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitime katılan yaklaşık 300 öğrencimize birim personelimiz Şube Müdürü Halil KIR tarafından "Sıfır Atık Projesi" ile ilgili bilgilendirme sunumu yapıldı.
  • BARÜ’nün tüm yerleşkeleri ‘Sıfır Atık Belgesi’ almayı başardı

• Aday Memurlara Yönelik Sıfır Atık Konulu Hazırlayıcı Eğitim Gerçekleştirildi

• BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında

• Sıfır Atık Farkındalık Eğitimi Konulu Hizmet İçi Eğitim Gerçekleştirildi